Prázdninový pobyt u strejdy Pavla – Vracov – Morava (24. 07. – 30. 07. 2023)

Toto léto, jako již tradičně, jsme odjeli k našemu strejdovi Pavlovi do Vracova na Moravu. I když byla cesta dlouhá, v našem těšení nás to neodradilo. A opravdu jsme se měli na co těšit. Kdybychom měli každý zážitek popisovat, rozhodně bychom sepsali pěkně tlustou knihu. A tak jenom průřezem nastíníme, co že jsme to na té Moravě zažili.
Header image

Navštívili jsme kynologické centrum se záchranářskými pejsky, projeli jsme se na Baťově kanále na lodičkách, chodili jsme se koupat na moc pěkné koupaliště, prohlédli jsme si Bzenecké vinařství s odbornou a vtipnou přednáškou pana Houdka, také jsme se dozvěděli mnoho informací z historie Vracova. Zajezdili jsme si na motokárách, prošli jsme se nad vinicemi a navštívili tradiční vinný sklípek, kde nám odborně bylo vysvětleno vše, co nás zajímalo. Pochovali jsme si i štěňátka. Také jsme hráli na kytaru, zpívali, zahráli jsme si společenské hry, navštívili střelnici, jedli, pili, smáli jsme se a celkově jsme si celý pobyt na Moravě užívali. A tak děkujeme, že jsme mohli být v kraji krásných lidí s velkým srdcem a tradicemi opředenou historií.

Tímto bychom rádi poděkovali strejdovi Pavlovi za jeho pozvání do krásného moravského kraje, strejdóóóó, ještě jednou móóóóóc děkujeme.

Teta Pavlína, strejda Dejw, Pepa a dětičky z DD Lipová